Skip to content Skip to footer

Želiš unaprijediti svoje zdravlje i kvalitetu života?
sebastijan-orlic-glavna-naslovna

Sebastijan Orlić

ZDRAVSTVENI KONZULTANT

Interdisciplinarnim znanstvenim pristupom do unaprijeđenja zdravstvenog statusa i performansi pojedinca, s ciljem poboljšanja kvalitete života.

Individualni personificirani planovi prehrane, planovi suplementacije, vođenje individualnih i grupnih treninga u teretani.

Kao zdravstveni savjetnik (health consultant) surađujem sa austrijskom kompanijom Lifecare Essentials Europe GmbH. Znanost suplementacije, rad na razvoju novih formulacija dodataka prehrani, pozicioniranje proizvoda na tržištu i analiza tržišta, edukacija o prehrani i dodacima prehrani.

Suradnje

Samo vi sami

možete promijeniti svoj život!
0
Podcasti
0
Blogovi
0
Recepti

ZADNJI PODCASTI

U odličnim serijalima podcasta Superhuman life i Human lab podcast poslušajte dugačke kvalitetne diskusije na teme fitnessa, nutricionizma, prehrambenih mitova i srodnih tema te možda čujete i informacije koje niste mogli nigdje pronaći.

TESTIMONIALS

Jasna komunikacija, jednostavni, lako provedivi i održivi koncepti ishrane i tjelovježbe te ugodna osobnost dr.Seba elementi su zbog kojih na današnji dan (12.3.2021.) bez ikakvih problema puna 52 tjedna pratim program koji je napravio. Rezultati su (izmjereno) vrhunski – pad udjela masti, porast udjela mišića, manji konfekcijski brojevi, obilje energije i lakoća obavljanja svih zadataka koje donese dan.

Tihomir A.

Suradnju sa Sebastijanom sam započela krajem prošle godine. Imala sam problema sa gubitkom kilograma, te pokušavala razne dijete no ništa nije davalo rezultate. Po preporuci sam kontaktirala Sebastijana i za njegov rad, savjetovanje i program imam samo riječi hvale. Uz njegov nutricionistički plan prehrane sam vrlo jednostavno i bez pretjeranih odricanja lako izgubila kilograme. No ono što je još važnije je njegov pristup- briga za svoje klijente. Stekli smo prijateljski odnos te sam ga mogla kontaktirati vezano za sve što me zanimalo ili mučilo u bilo kojem trenutku. Njegov je rad za svaku preporuku. Keep up the good work! :)

Marija Š.

Za dr. Sebastijana Orlića imam samo riječi hvale. Obratio sam mu se za savjetovanje oko prehrane i dodataka prehrani, s naglaskom kako ostvariti bolji odmor i unaprijediti brzinu oporavka nakon treninga još prije, te je ponajprije svoje enormno znanje uspio prezentirati jednostavnim rječnikom i još jednostavnijim pristupom. Njegova stručna pomoć o količini i najpodobnijem vremenu oko unosa dodataka prehrani je pospješila moj odmor i rekuperaciju te ojačala imunitet, što je dovelo do konstantnog napretka u sportskim performansama. Osjetno vidim razliku između današnjih performansi i onih prije tri godine. Moram istaknuti kako je dr. Orlić u mom slučaju značajno doprinijelo sveukupno zdravijem i kvalitetnijem načinu života.

Vladimir G.

Blog

Što jedemo za večeru?
Pitanje koje si vjerojatno postavljate svakodnevno. No, zapravo odgovora ima tisuću, koliko je i različitih ishoda tisuću jedinki Homo Sapiensa na doslovno, identične obroke. Zato radije pogledajmo u grupe namirnica kako ih možemo što bolje iskoristiti… pa i navečer!
Doručak – najvažniji obrok u danu ili samo… obrok s puno mitova na sebi?
Skloni smo biti više ukorijenjeni u svojim uvjerenjima o ovom obroku nego o bilo kojem drugom, kako o njegovoj važnosti, tako i o prednostima i ‘identitetu’ sastavnih dijelova tog obroka. Navedeno postaje tema za poštenu raspravu kako o lokalnim tradicijama, tako o sastojcima našeg doručka. Svojih se stavova oko doručka držimo baš čvrsto, kao i…
Postoji li brzi/spori metabolizam, usporava li starenjem i kako možemo utjecati na njega?
Kako se definirate kad je metabolizam u pitanju – ‘imam brzi ili spori metabolizam’? Znate li uopće sigurno što je u pitanju, ili ipak laički, samo nagađate? Kakav god bio, želite da čitav proces radi ispravno, a za to su vam potrebne ispravne informacije.