PIZZA SA PESTOM I PILETINOM
170 g Pileća prsa, 6 oz ¼ čajna žličica Sol 2 prstohvata Papar Ulje zakuhanje u spreju (maslinovo, kokosovo…) Puno zrnata tortilla Pesto umak, 3 jušne žlice 20 g Brokula (mala),¼ cup 15 g Sušenarajčica (na tanko narezana), ¼ cup 90 g Šparuge (odrezanena komadice od 1-1.5cm),…
KREMASTA BANANA ZOBENA KAŠA
240 ml Bademovomlijeko, 1 cup 60 ml Kokosovomlijeko, ¼ cup 40 ml Zobenepahuljice, ½ cup 60 ml Voda,¼ cup 25 g Whey/kazein protein od vanilije, 1 mjerica Pola banane (oguljenai narezana na kolutiće)
U malom loncu kuhajte bademovo mlijeko i kokosovo mlijeko na umjerenojvatri. Dodajte zob.…
VOĆNI PUDING
voda premareceptu 1 banana 8 velikih jagoda 1 cup jagoda 250 g 2 cups malina 100 g ½ cup stevia 4 mjerice wheya/kazeina od jagode ili vanilije 3 čajnežličice mljevenog lana
U srednje velikom loncu na srednjoj vatri zakuhajte 1 šalicu vode (240ml).Dok se voda zagrijava, bananu, jagode i maline narežite na…
LIMUNOV CHEESECAKE
250 g posnog/svježegsira 2 jaja 150 g ¾ cup stevia 2 limuna,iscjeđena ½ čajnežličice praška za pecivo Naribanakorica jednog limuna NADJEV 100 g ½ cup jagoda 120 ml ½ cup voda 1 čajnažličica stevia
Zagrijte pećnicu na 190 °C. U blenderu miješajte svježi sir i jaja dok nepostanu glatke i kremaste teksture.…
COOKIES SA MJEŠANIM ORAŠASTIM PLODOVIMA
3 čajnežličice maslaca 200 g 1 cup stevia 1 jaje 1½ čajne žličicemljevenog cimeta 165 g 2/3 cup pekanoraha, usitnjenih 165 g 2/3 cup neslanogkikirikija, usitnjenog 165 g 2/3 cup oraha,usitnjenih 3 mjerice wheya ili kazeina od vanilije ili čokolade
Zagrijte pećnicu na 190 °C. U posudi za…
KEKSI OD KIKIRIKI MASLACA
240 g 1 cup kikiriki maslaca 2 jaja 130 g ½ cup neslanihkikirikija, usitnjenih 5 mjerica wheya ili kazeina od vanilije ili čokolade 150 g ¾ cup stevia 3 jušne žlice maslinovog ulja
Zagrijte pećnicu na 180 °C. U posudu za miješanje dodajte maslac odkikirikija i jaja i…
ČOKOLADNI CHEESECAKE
250 g posnog / svježegsira ½ cup low fat čokoladnog mlijeka 4 mjerica wheya ili kazeina od čokolade 5 jušnih žlica kikiriki maslaca
Vrijeme pripreme: 90minuta, ohladiti preko noći Zagrijte pećnicu na 180 °C. U blenderu kombinirajte svježi sir i čokoladnomlijeko s niskim udjelom masti i miješajte dok ne postane kremasto…
ČOKOLADNA RICOTTA
500 g ricotte 5 jušnih žlica kikiriki maslaca 4 mjerice whey/kazein proteina od čokolade 3 jušne žlice maslinovog ulja
Zagrijte pećnicu na 150 °C. U posudi za miješanje kombinirajte sir ricottu, prirodni maslac od kikirikija, proteinski prašak i ulje. Dobro izmiješajte. Jednom pomiješanu smjesu podijelite na 4 jednaka dijela…